top of page
Search
  • Pareto ry

Pareton hallitus 2018 on valittu - Tuuli Reko uusi puheenjohtaja

Kauan sitä vatuloitiin, mutta lopulta se syntyi: Pareton hallitus vuosimallia 2018. Sorin saunalla I.W.B:n yhteydessä järjestetyssä syyskokouksessa jäsenistö valitsi kahdeksan henkilöä hyödyn maksimoinnin soihdunkantajiksi. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kolmannen vuoden taloustieteen opiskelija Tuuli Reko.


Syyskokous paketoi yhteen myös kulunutta vuotta, joka vahvisti Pareton hartioita noin 70 uudella jäsenellä. Vuoden aikana paretolaisille järjestettiin kaikkiaan 10 tapahtumaa, joihin osallistui yhteensä nelisensataa henkilöä. Osanottajamäärältään suosituin tapahtuma oli luonnollisesti keväiset Pornobileet. Asiatapahtumista erityisesti kevään taloustiedekysely ja syksyn Helsingin Excursio aktivoivat jäsenistöä. Pareton 44. toimintavuosi paketoidaan rusetteineen vielä Pikkujoulusitseillä 9.12.


Vuosi 2018 tuo tuoreen 8-henkisen hallituksen tehtävälistalle muun muassa Pareton 45-vuotisjuhlat. Myös yhdistyksen talouden vahvistaminen on mitä todennäköisimmin osa myöhemmin laadittavaa strategista hallitusohjelmaa, jonka kantavana teemana on hyödyn maksimointi.


Pareton hallitus 2018


Puheenjohtaja: Tuuli Reko

Talousvastaava: Iikka Ilola

Yrityssuhdevastaava: Petteri Rahja

Koulutuspoliittinen vastaava: Annu Laurikka

Tiedotusvastaava: Sampo Pirttilahti

Bilevastaava: Ninni Isoaho

Projektivastaava: Essi Muhonen

OT-vastaava: Sami Remes

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Kesäkuulumisia - Kesätyökokemuksia opiskelijoilta

Kesän pian väistyessä alkaa olla aika siirtyä takaisin opiskelun pariin ja nauttimaan opiskelijaelämästä täysin rinnoin. Korona on kuitenkin vähentänyt sosiaalisten kontaktien määrää ja muiden opiskel

Vinkkejä kesäopiskeluihin

Kesä on jo ihan kulman takana ja siksi voisi olla hyvä hetki tutkia kesän opintovalikoimaa. Kesäopinnot voisi olla hyvä vaihtoehto, jos ei ole löytänyt kesätöitä, mutta aivan yhtä hyvä syy on vähentää

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page