top of page
Image by Hunters Race

PARETO RY

Tavoitteenamme on maksimoida jäsentemme hyötyä

Pareto ry on Tampereen yliopiston taloustieteen opiskelijoiden ja taloustieteestä kiinnostuneiden opiskelijoiden ainejärjestö. Yhdistys on perustettu jo vuonna 1973, ja ennen verkkopresenssiä Pareto julkaisi lehteä nimeltä Wilfredo, joka tuli järjestön nimen innoittajalta, italialaiselta yhteiskuntatieteilijä Vilfredo Paretolta.

Pareton toiminnan ytimessä ovat taloustiedettä käsittelevien tilaisuuksien järjestäminen, opiskelijoiden äänen kuuluviin tuonti opintosuunnan opetus- ja kehittämistyössä sekä taloustieteestä kiinnostuneiden opiskelijoiden yhteentuominen erilaisissa asia- ja viihdetapahtumissa. Ohjenuorana on maksimoida jäsentensä hyötyä.

Ainejärjestö on saanut nimensä italialaiselta yhteiskuntatieteilijä Vilfredo Paretolta, joka tunnetaan kehittämästään Pareto-tehokkuuden käsitteestä. Pareto loi käsitteen tutkiessaan taloudellista tehokkuutta ja tulonjakoa.

Yhdistys: About Us

JÄSENEKSI?

Yhdistyksen jäsenyys maksaa 5 euroa ja on kymmenenvuotinen. Jäseneksi voit liittyä tapahtumissa tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen talous.paretory@gmail.com.

Yhdistys: Text
bottom of page