top of page
Search
  • Pareto ry

Paluu arkeen – Hallituksen kuulumisia alkuvuodelta

Terveiset Pareton hallitukselta vuosimallia 2023! Tämän vuoden hallitukseen pääset tutustumaan täällä. Viime vuosi on parin poikkeusvuoden jälkeen ollut niin vauhdikas ja tapahtumarikas, että blogikin on valitettavasti päässyt pölyttymään. Omien tapahtumiensa lisäksi Pareto on vuonna 2022 käynyt edustamassa muun muassa kansissitseillä sekä muutamilla vuosijuhlilla, ja päässyt tapaamaan sekä keskustelemaan Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehnin kanssa. Tunnelmia viime vuodelta voit käydä katsomassa esimerkiksi Pareton Instagramista (@pareto_ry).


Tältä pohjalta on uuden hallituksen ollut hyvä jatkaa toiminnan pyörittämistä. Hallitus on kerennyt kokoustaa kahdesti ja suunnitella tulevaa vuotta ja tapahtumia. Tulevana vuonna tavoitteena on jatkaa hyväksi todettujen tapahtumien järjestämistä ja kehittämistä jäsenistöä edelleen houkuttelevampaan suuntaan. Pareton tapahtumat ovat perinteisesti olleet hieman viihdepuolelle painottuneita, ja tänä vuonna toiveena onkin monipuolistaa myös asiapitoisempien tapahtumien tarjontaa. Postauksen lopusta voit ottaa ylös kalenteriin muutamien kevään tapahtumien päivämäärät. Näiden lisäksi keväällä on luvassa myös muita, mahdollisesti muutamankin vuoden takaa paluun tekeviä tapahtumia, stay tuned! Parhaiten pysyt ajan tasalla niin Pareton tapahtumista kuin muistakin kuulumisista seuraamalla meitä niin Facebookissa kuin Instagramissa.


Innokkaimmat Pareto-fanit ovat lisäksi saattaneet haalarimerkkejään ihaillessa huomata, että tänä vuonna on aihetta isompaankin juhlaan, kun Pareto saavuttaa huiman 50 vuoden iän! Juhlavuotta päästään viettämään syksyllä vuosijuhlien merkeissä, ja luvassa on mahdollisesti myös muuta pientä kivaa!


Tapahtumien lisäksi Pareto hoitaa myös taloustieteen opiskelijoiden edunvalvontaa ja tuo opiskelijoiden ääntä kuuluviin opintosuunnan henkilökunnan suuntaan. Tärkein väline tähän on taloustiedekysely, joka on matalan kynnyksen tapa tuoda esiin mielipiteitäsi ja päästä vaikuttamaan taloustieteen opetukseen ja opintosuunnan kehittymiseen! Kyselyyn pääset vastaamaan täällä.


Nähdään tapahtumissa!


Tulevaa vuotta innolla odottaen,

Pareton hallitus 2023
Keväällä tulossa muun muassa…


14.3. Pareton kevätkokous ja IWB

2.4. Eduskuntavaalivalvojaiset

4.4. Taloustiedekahvit

17.4. Poikkitieteelliset Pornobileet


142 views0 comments

Recent Posts

See All

Vinkkejä kesäopiskeluihin

Kesä on jo ihan kulman takana ja siksi voisi olla hyvä hetki tutkia kesän opintovalikoimaa. Kesäopinnot voisi olla hyvä vaihtoehto, jos ei ole löytänyt kesätöitä, mutta aivan yhtä hyvä syy on vähentää

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page