top of page
Search
  • Pareto ry

Case Sampo Pankki


"KASVAMINEN OSAKSI UUTTA JOHTAJASUKUPOLVEA" -Case Sampo Pankki


Esittelemme tässä artikkelissa yhden menestyksekkääksi koetun keinon, jolla pääset mukaan yrityksen rakentaessa uutta johtajasukupolvea. Koulutusohjelmassa annetaan valmiuksia tuleville johtajille  ja huippuasiantuntijoille ammattisubstanssia laajempiinkin työelämän taitoihin, joita työssä menestymiseen tarvitaan.


Vastikään käynnistynyt Johtoryhmä 2010 -koulutusohjelma antaa monipuolisen kuvan siitä, millainen on kansainvälisen Danske Bank -konsernin toimintakenttä, ja miten yhteistä menestystä rakennetaan pankin eri yksiköissä.


Laadukas valmennusohjelmamme antaa sinulle valmiudet onnistua työssäsi ja kehittyä urallasi nopeasti. Lisäksi saat ohjelman myötä valmiudet kehittää omaa johtamistasi ja työskentelytapojasi analyyttisesti ohjatussa ympäristössä. Tämä antaa sinulle ainutlaatuista osaamispääomaa, josta on hyötyä läpi urasi.


Johtoryhmä-ohjelman eri vaiheet ja osiot tarjoavat haasteellisia ja kehittäviä työtehtäviä jokaiselle mukaan valitulle. Jo pääsy valintaprosessiin kuuluviin workshop-tilaisuuksiin antaa sinulle kuvan omista valmiuksistasi työskennellä pankin johdon asettamien vaativien liiketoimintahaasteiden parissa.


Työssä kehittymisen ohella osallistut yhteisiin valmennusjaksoihin ja edistät liiketoimintajohdon antamia hankkeita johtoryhmäläisten muodostamassa erillisessä projektityöryhmässä. Kaksivuotisen ohjelman aikana kehittymistäsi tuetaan ja arvioidaan jatkuvasti, jotta varmistamme, että saavutamme yhdessä asettamamme tavoitteet.


Kehityt paitsi pankkialan asiantuntijana, myös johtajana, ja luot samalla toimivat yhteydet pankin keskeisiin toimijoihin ja johtoon. Pääset mukaan strategisesti merkittäviin projekteihin, ja opit ymmärtämään syvällisesti finanssiliiketoimintaa.


Sampo Pankki työnantajana puolestaan odottaa sinulta vahvaa sitoutumista ja pankkia hyödyttävää osaamispääomaa. Kannustamme sinua tuomaan omat näkemyksesi esiin rohkeasti ja auttamaan osaamisellasi koko konsernia.


Urakehityksesi Danske Bank -konsernissa ohjelman jälkeen riippuu antamistasi näytöistä, osoittamastasi kehittymiskyvystä ja henkilökohtaisesti asettamistasi tavoitteista. Varmaa on kuitenkin se, että Johtoryhmä 2010 antaa eväät nopeaan nousuun sekä esimies- että asiantuntijatehtävissä, ja auttaa sinua yltämään aina huipulle asti.


Kirjoittaja: Mia Ylitalo, Henkilöstön kehittämisjohtaja, Sampo Pankki. Jos kiinnostuit niin lue lisää http://www.sampopankki.fi


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vinkkejä kesäopiskeluihin

Kesä on jo ihan kulman takana ja siksi voisi olla hyvä hetki tutkia kesän opintovalikoimaa. Kesäopinnot voisi olla hyvä vaihtoehto, jos ei ole löytänyt kesätöitä, mutta aivan yhtä hyvä syy on vähentää

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page