top of page
Search
  • Pareto ry

Alkuvuoden kuulumisia

Uusi vuosi on jo hyvässä vauhdissa ja Pareton hallituskin on päässyt jo tekemisen makuun. Tulossa on taas tapahtumarikas vuosi, joka sisältää niin asiapitoista kuin myös vähemmän asiapitoista tapahtumaa. Yleinen linja kuitenkin on, että Pareto pyrkii tarjoamaan nimenomaan taloustieteilijöitä kiinnostavaa ohjelmaa. Vuosi tulee rakentumaan vanhaan toimivaan runkoon, johon mahtuvat muun muassa Pornobileet, Ekonomisti-ilta, kovatasoisia excuja sekä viime vuonna poikkeuksellisesti tekemättä jäänyt excu ulkomaille! Tarkoitus on kehittää tapahtumia entisestään ja sitä kautta pyrkiä maksimoimaan jäsenistön hyötyfunktiota. Tätä hyödynmaksimointia varten kuulemmekin mielellämme jäsenistöämme; jos sinulta löytyy toiveita tai ideoita, niin vinkkaa ihmeessä jotakuta hallituksen jäsentä.


Pareton nettisivujen entinen osoite on nyt poistunut käytöstä, joten ainoastaan https://paretory.wordpress.com/ toimii nykyään. Nettisivuja on tarkoitus kehittää vuoden mittaan niin ulkoasun kuin sisällönkin puolesta. Esimerkiksi muistiinpanoarkisto tulee täyttymään. Uusimpana lisäyksenä on mikro ykkösen laajat ja kattavat muistiinpanot. Mikäli sinulta sattuu löytymään vanhoja muistiinpanoja niin otan niitä ilomielin vastaan esimerkiksi osoitteeseen tiedotus.paretory(at)gmail.com. Voi olla, että pientä palkintoakin olisi luvassa. Pareto on myös levittäytynyt yhä vahvemmin sosiaaliseen mediaan. Tämän vuoden aluevaltauksia ovat Linkedin ja Instagram.


Viime aikoina Tampereen korkeakoulujen yhdistyminen on herättänyt paljon keskustelua myös taloustieteilijöiden keskuudessa. Mikä tulee olemaan taloustieteen rooli tulevaisuudessa Tampereen yliopistossa? Tähän liittyen pyrimme kuuntelemaan jäsenistöämme ja pitämään Pareton äänen kuuluvilla.


Terveisin,

Olli-Matti

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kesäkuulumisia - Kesätyökokemuksia opiskelijoilta

Kesän pian väistyessä alkaa olla aika siirtyä takaisin opiskelun pariin ja nauttimaan opiskelijaelämästä täysin rinnoin. Korona on kuitenkin vähentänyt sosiaalisten kontaktien määrää ja muiden opiskel

Vinkkejä kesäopiskeluihin

Kesä on jo ihan kulman takana ja siksi voisi olla hyvä hetki tutkia kesän opintovalikoimaa. Kesäopinnot voisi olla hyvä vaihtoehto, jos ei ole löytänyt kesätöitä, mutta aivan yhtä hyvä syy on vähentää

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page