top of page
Search
  • Pareto ry

Korvat hörölle! Paretolaisia radiossa.

Radio se on Radio Moreenikin. Tänään maanantaina kello 22-24 eetterissä ovat kaksi kansiksen pääaineopiskelijaa, yksi sivuaineilija, yksi tutkija ja yksi toimittaja. Tiedossa on siis erittäin kovat löylyt.


Veli-Matti Partanen, JP Laamanen, Olli Herranen ja allekirjoittanut keskustelevat toimittaja Mikko Pelttarin ja kommentoijien johdattelemana talousteorian peruskäsitteistä ja taloudellisen toiminnan ehdoista. Kyseessä on Totuusradio-ohjelman toinen Talousradio. Ensimmäisen lähetyksen voit kuunnella täältä. Lähetystä voit kuunnella taajuudella 98,4 MHz, tai jos asut kaukana Tampereesta tai radion kuunteleminen radiosta on auttamattoman vanhanaikaista, Moreenia voi kuunnella myös verkossa. Totuusradion blogiin pitäisi tulla tänään puffi ohjelmasta, jonne kuuntelija voi jättää kommentteja ja kysymyksiä, joihin asiantuntijamme ovat pakotettuja vastaamaan. Kommentoijat vaikuttavat paljon siihen, miltä ohjelma kuulostaa. Sanottakoon vielä, että ensimmäinen lähetys oli vähintään yksi kaikkien aikojen suosituimmista Totuusradio-lähetyksistä, ja pelkästään blogikävijöitä kertyi neljättäsataa.

Ensimmäisessä lähetyksessä olimme liikenteessä yhtä henkilöä pienemmällä kokoonpanolla, kun Veli-Matti Partanen oli Brysselissä, luultavasti antamassa näkemyksiään Kreikan tilanteesta – tarina ei kerro, ja Vellu vielä vähemmän. Ainakin omasta puolestani voin sanoa, että alussa jännitti melko superisti, eikä JP:kään tainnut olla ihan viilipytty. Radiossa oleminen oli kuitenkin hieno kokemus ja voin suositella sitä kaikille. On kuitenkin todennäköistä, että meistä opiskelijoista moni joutuu ja pääsee toimimaan asiantuntijan roolissa työelämässä, jolloin sitä on hyvä harjoitella jo tässä vaiheessa. Jos olet kiinnostunut esiintymään radiossa ja/tai sinulla on hyvä ohjelmaidea, ota yhteyttä Pareton hallitukseen, sillä Moreenissa pääsevät ääneen kaikki järjestöt, joilla on asiaa.


– Allan


Addendum: Ohjelmasta on nyt ilmestynyt puffi.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Vinkkejä kesäopiskeluihin

Kesä on jo ihan kulman takana ja siksi voisi olla hyvä hetki tutkia kesän opintovalikoimaa. Kesäopinnot voisi olla hyvä vaihtoehto, jos ei ole löytänyt kesätöitä, mutta aivan yhtä hyvä syy on vähentää

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page